Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги - саме за такою темою відбувся круглий стіл 20 листопада 2014 року у приміщенні Тернопільського Регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади.
Одним із питань, які обговорювались на круглому столі, було питання Співпраці між основними суб’єктами у сфері правосуддя з офісом Уповноваженого Верховної Ради України. Володимир Шевченко наголосив на відкритості офісу Омбудсмана до співпраці із Тернопільським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги (в рамках меморандуму) під час моніторингових візитів під час реалізації національного превентивного механізму (НПМ). Також з приватними адвокатами в індивідуальних справах. Звернув увагу Володимир Шевченко також і на роботу відділу спеціальних проваджень. Оскільки робота цього відділу особливо зацікавила адвокатів.
Директор Тернопільського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Хондогій Ірина Вячеславівна проінформувала учасників про основні напрямки діяльності Тернопільського обласного центру з НБВПД, а начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Тернопільського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сольський Віталій Володимирович ознайомив учасників круглого столу зі Стандартами якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі.
Учасники круглого столу обговорили можливі шляхи вирішення проблемних питань взаємодії та подальшої співпраці у напрямі забезпечення якості безоплатної правової допомоги особам, що її потребують.

У Круглому столі взяли участь в.о. начальника управління УМВС України в Тернопільській області Богомол Олександр Миколайович, перший заступник прокурора міста Тернополя Хамула Павло Іванович, Регіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Тернопільській області Шевченко Володимир Павлович, суддя-секретар судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Тернопільської області Стадник Олег Богданович, суддя Тернопільського міськрайонного суду Делікатна Лілія Володимирівна, представники Управління Державної пенітенціарної служби України у Тернопільській області, Головного управління юстиції, та адвокати.