Збаразьку виправну колонію (№ 63) з робочим візитом відвідав координатор по зв’язках із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Тернопільській області Володимир

02 квітня 2015 року координатор по зв'язках із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Тернопільській області Володимир Шевченко з робочим візитом відвідав Збаразьку виправну колонію (№63) управління ДПтС України в Тернопільській області, в якій відбувають покарання неодноразово судимі жінки з всієї України.


Під час візиту Володимир Шевченко ознайомився з умовами відбування покарання засуджених, з організацією дозвілля їх у вихідні дні, побував в одному із гуртожитків соціально-психологічної служби, кімнаті психоемоційного розвантаження, а також вивчив роботу харчоблоку, клубу.


Володимир Шевченко також прийняв засуджених із особистих питань. Засуджені отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання та вдячні за можливість вирішувати свої питання безпосередньо під час зустрічі, що набагато спрощує і скорочує час у вирішенні наболілого.